Over ons

Hii allemaal, 
 
Als eerste welkom op onze website. Met veel enthousiamse deel ik dat er super hard aan de website gewerkt is en dit echt met volle trots wil delen. Ik zal een stukje over mijzelf vertellen en hoe YARA eigenlijk allemaal onstaan is. Ik ben een 21 jarige dame die altijd ondernemen leuk heeft gevond en iets wou beginnen… Alleen in welk concept was gewoon nog te moeilijk om uit te vogelen voor mij. Ik heb vaak gezeten en geprobeerd te denken wat ik leuk vindt? Wat wil ik nou? Ik denk dat je vooral op een jonge leeftijd erg in het nauw gedreven werd om al vroeg te weten wat je wilt doen in de toekomst.. Sommige wisten het al, sommige hebben geen keus gehad en  sommige hadden de tijd nodig. Bij mij was het geval, dat ik mijzelf in de nauw droof doordat ik op een jonge leeftijd wat wou bereiken omdat ik altijd wist dat ik het in me had. Ik heb op verschillende vlakken georrienteerd. Ik heb mijn momenten gehad dat ik in bepaalde situaties geen keus had en mijn droom om zelfstandig ondernemener te worden links heb moeten laten liggen. Ook ben ik voor die momemten dankbaar dat ik die heb mogen ervaren om zoveel meer te mogen leren. De reden dat ik hier zo persoonlijk op in ga is dat het een lange weg is geweest waar veel geduld en hard werk voor nodig is geweest. Veel slapeloze nachten en moeilijke dagen waarin ik mezelf heb moeten herpakken om door te gaan. Wat ik hiermee wil zeggen dat als jij ook ooit iets wil, mijn TIP voor jou is om nooit op te geven en door te gaan! 
Get in touch

Sinds waneer zijn wij open ?

Op 24 Juli heb ik mijn winkel YARA geopend en nu 6 maanden verder is mijn webshop gelanceerd! Ik ben zo trots op mijzelf maar ook zo dankbaar voor de mensen die mij hierbij geholpen en gesteund hebben. Hierbij presenteer ik de webshop van YARAA.

Waarom elke week nieuwe kleren?

Elke week hebben wij nieuwe Items en proberen wij jullie up to date te houden. Dit doen via onze Instagram pagina en website. De reden dat wij hiervoor gekozen hebben is omdat wij niet willen blijven hangen in dezelfde style. Wij houden super erg van variatie en kopen daarom elke week nieuwe kleren in! Mocht je ooit iets missen en graag bij ons willen zien vrees dan niet om ons een berichtje te sturen! Wij staan open voor alle verzoeken en ideeën! 

Waarom een Kledingwinkel ?

De reden waarom wij YARA zijn begonnen is omdat wij als Familie altijd in de kleding hebben gezeten. In Iran heeft mijn familie een altijd meerdere confectie bedrijven gehad. Hiervoor hebben wij een kleding winkel gehad waar wij aan kledingreparatie deden. Wij hebben met meerdere boutiques gewerkt en ook met Zara, Bershka & M&S Mode. De reden dat wij hebben gekozen voor een kleding winkel is omdat wij het leuk vonden om problemen aan te pakken waar wij vaak mensen/klanten tegen aanzien lopen, zoals het niet vinden van kleren in de juiste maten zowel kleine maten als grote maten. Vandaar dat wij de focus daarop hebben gelegd. Wij willen kleren aanbieden voor elke maat, voor goeie kwaliteit en voor een mooie prijs. Wij doen ook nog steeds een kleding vermaken en repareren! Dus kom gerust langs!

WIL JE MEER?

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSTE LIFESTYLE TIPS & TRUCS, PLUS ENKELE EXCLUSIEVE GOODIES!

We sturen je geen spam! Lees ons [link]privacybeleid[/link] voor meer informatie.